Verkopen wij je items? Dan krijg je 30% van de opbrengst! Wil je een Cadeaubon om zelf te shoppen bij Buzzy Bee Kids? Dan verhogen wij de opbrengst met 5%!

Speelgoed inbrengen

Heb jij nog mooi speelgoed liggen en wil je deze zonder veel tijd en moeite verkopen? Maak dan gebruik van onze dienst "verkopen via Buzzy Bee Kids". Breng je speelgoed in bij Buzzy Bee Kids en wij nemen alle zorg uit handen. Een prima oplossing voor alle bezige bijtjes onder ons!

Hoe werkt het?

Bij Buzzy Bee Kids verkopen we alleen baby- en kinderspeelgoed dat er zo goed als nieuw uitzien, compleet is en volledig functioneert. Speelgoed die wij niet selecteren worden, mag worden opgehaald of wordt gedoneerd aan een stichting die regelmatig veranderd!

Om speelgoed in te brengen kun je een afspraak maken door het contactformulier in te vullen of een bericht te sturen via social media. 

Ga je voor de eerste keer iets inbrengen? Lees hieronder de spelregels.

Spelregels

Het ingebrachte speelgoed worden binnen 14 dagen geselecteerd. Jij checkt het thuis, wij checken alles nog een keer op vlekjes, functionaliteit, compleetheid etc. Buzzy Bee Kids bepaalt uiteindelijk welk speelgoed in de Webshop te koop zal zijn!

Het speelgoed dat door de selectie heen komt, wordt gefotografeerd en geprijsd. Uiteraard doen wij ons best dit zo spoedig mogelijk in de webshop te plaatsen. De items blijven een periode van maximaal 6 maanden beschikbaar. 

Verkopen we jouw items? Dan krijg je 30% van de verkoopprijs.

Nadat de verkoopperiode is verstreken en je items zijn verkocht, krijg je 30% van de opbrengst uitbetaald. De uitbetaling vindt plaats na ieder kwartaal. Wil je liever een Cadeaubon om zelf te shoppen bij Buzzy Bee Kids dan verhogen wij de opbrengst met 5%!

Gooi je speelgoed dus niet weg en laat het verkopen! Zo dragen wij allemaal ons steentje bij aan een beter milieu!
Pre-Loved speelgoed is liefde voor de toekomst!