Wie zijn wij?

Hoe maak je een duurzame keuze bij het kopen kinderproducten? Dat is iets wat wij ons vaak hebben afgevraagd toen we in verwachting waren van ons eerste kindje. De conclusie? Dat is nog best lastig! Hieruit is het idee voor Buzzy Bee Kids ontstaan, dé plek voor duurzame kinderproducten. 

 

Wij zijn Joël en Valérie Spitz, getrouwd sinds 2019 en samen met onze dochters Sophie (2) en Romée (0) woonachtig in Kerkrade. We vinden het belangrijk om thuis zoveel mogelijk producten te hergebruiken, doorverkopen als we ze niet meer willen en zo min mogelijk afval te creëren. We willen immers allemaal dat onze (klein) kinderen kunnen opgroeien in een gezonde leefomgeving!
Deze passie voor duurzaamheid kan Valérie, naast de Webshop, ook kwijt in haar baan waarbij ze zich bezighoudt met recycling, afval en circulaire economie. Met Buzzy Bee Kids willen we deze duurzame keuzes makkelijker maken tijdens het kopen van Speelgoed, producten voor Aan tafel en Verzorgingsproducten. Het leven van ouders is immers al druk genoeg!

De merken in de webshop zijn met veel zorg geselecteerd en we hopen dit in de toekomst verder uit te breiden. Als ouders zien wij daarnaast dat kinderen vaak maar kort met iets spelen, terwijl het speelgoed prima nog 1, 2 of 3 rondes mee kan. Hartstikke zonde, daarom kun je bij Buzzy Bee Kids ook Pre-Loved Speelgoed vinden.

We hopen je vaker terug te zien!


Groetjes,

Valérie en Joël Spitz


Bestellingen & Verzenden:
Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden met DPD, DHL of Post NL. Ook is het mogelijk om naar servicepunten te versturen. Onze verzendkosten zijn standaard berekend op Nederland. Woon je in het buitenland? Geen probleem! Wij zorgen dat je pakketje tegen een meerprijs alsnog netjes verstuurd wordt.

Cadeautje?

Wil je een (kraam) cadeautje rechtstreeks versturen? Ook dat is mogelijk! We hebben een inpakservice en de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen aan de bestelling. Zo kun je het kersverse gezin heerlijk verrassen! Zet dit in de opmerkingen veld in de laatste stap van je bestelling. 
Ook is het mogelijk Cadeaubonnen bij ons te bestellen, deze vindt je in onze webshop en kun je bestellen voor elk gewenst bedrag!

Heb je last van keuzestress? Of weet je echt niet waar je iemand mee kunt verrassen? Wij stellen graag een pakketje voor je samen! Laat ons weten voor welk bedrag, geslacht, gelegenheid (bijv. kraamcadeau of eerste verjaardag) en wat je er absoluut wel/niet in wilt hebben en wij zoeken het met zorg voor je uit! Ideaal voor alle bezige bijtjes onder ons!