Retourbeleid

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan mag je het product retour sturen binnen 7 dagen na ontvangst mits het product ongebruikt is en de verpakking in tact. Indien je het product retour stuurt dien je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. We vragen je onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij weten dat het product retour komt. Het retour zenden van het product is op eigen kosten en dient te gebeuren met track & trace code. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Voeg ten alle tijden de volgende informatie toe aan de retourzending:
- Je naam en adresgegevens
- Het bestelnummer
- Je bankgegevens zodat we je terugbetaling kunnen verwerken. 

Indien je een verkeerd product door ons ontvangen hebt, vergoeden wij uiteraard de retourkosten en krijg je het nieuwe product toegestuurd! 

Als het product door ons ontvangen is, controleren wij of het in goede staat, ongebruikt en onbeschadigd is en zullen wij je informeren over de afhandeling van je retour.